UA-52254593-1

29.5.2018

Nordnetillä kampanja: eurolla pieniä määriä kotimaisia osakkeita

Uusi vuosi, uudet kujeet. Hieman viiveellä huomasin  Nordnetintarjouksen. Toukokuun loppuun asti alle 200 euron ostokset kotimaisesta pörssistä 99 sentin välityspalkkiolla.

Tarjous on voimassa vain tämän viikon perjantaihin. En nyt ole ihan varma milloin tarjous alkoi, joten ehken sano, että ei ole pitkään voimassa.

Myyntipuhe on, että sijoita kevään osingot. Ja toden totta, harva saa osinkoja kerralla tonneja niin, että uudelleensijoittaminen olisi helppoa ilman lisäsatsauksia. Tuo onkin isoin plussa, voi sijoittaa eurot takaisin saman tien.

Itse en tälle lämpene, tosin pääosin ihan käytännön syistä. Ostan osakkeita Nordean kautta, maksimissaan prosentin välityspalkkilla. Eli tuollaiset miniostot onnistuvat nytkin.

Muitakin miinuksia on:
 • Ikkuna on auki vain tietyn aikaa. Olisi parempi, jos saumaa ostoksiin olisi vaikka muutaman kuukauden ajan.
 • Voi ostaa vain Helsingin pörssistä. Jälleen ikkuna painuu melko pieneksi. Entä jos haluaisi ostaa osingoilla ruotsalaisia osakkeita?
Onhan tästä iloa Nordnetin asiakkaille, jos pienet sijoitukset houkuttavat. Tai muille jotka ovat juuri nappulaa painamassa. Noin pieni ikkuna noin pieneen määrää osakkeita tuskin saa aikaan mitään valtaisaa uusien asiakkaiden vyöryä.

o o o

* Merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa. 

4 kommenttia:

 1. Minulla on juuri Nordnetissä ostotilassa (markkinoilla) osakeostos. Ei kyllä tuo ale vaikuta asiaan. Jännittää, saankohan tehtyä ostoksen...

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, että pienten ostosten seurauksena minulla tuo (ihan positiivinen) vatsankutkutus on pienentynyt. Kun summat ovat pieniä ja ostoksia tulee useita, ovat ne lähinnä "business as usual" -luokkaa.

  VastaaPoista
 3. Meidän perheessä tankattiin Sampoa oikein urakalla :)

  VastaaPoista
 4. Itse teín yhden täydennysostoksen Nordnetissä - muutoin toimin Nordeassa. Jos olisi aina sama kulu, niin ostelisin jatkuvasti. Eli ensi kesänä todennäköisesti seuraava ostos.

  VastaaPoista