UA-52254593-1

25.4.2018

Hip hip huraa, osa 2: Pääsin taas johonkin suosituimmat sijoitusblogit -listalle

Uudet kuukaudet, uudet kujeet. Taas julkaistiin listaus Suomen suosituimmista sijoitusblogeista. Olen listalla, jossa ei ollut sen kummoisempaa järjestystä. Viimeksi tammikuussa erös toinen sijoitusfirma teki oman listauksensa, tässä aiempi bloggaukseni.

Tämänkaltaisten listauksien takana ovat usein talouden alalla toimivat yritykset. Syy on selvä, minä ja kollegani kirjoitamme tämän tyylisiä bloggauksia ja linkitämme uutiseen (katso yllä), ja hakukoneet huomioivat.

En tätä nyt kuitenkaan näe ongelmaksi. Listaus lämmittää sielua ja ao. sivulta on myös linkitys omille sivuilleni. Eli ei haittaa. Tuossa tammikuisessa listauksessa ei ollut linkkiä blogeihin. Tätä en aluksi huomannut, mutta kun tästä blogini kommentoija mainitsi, niin kostoksi poistin oman linkkini. Mutta nyt ei siis ollut tätä kalastelua mukana.

Tuo sijoitusblogilistaus on melko sama lista kuin omassa Feedlyssäni on. Käytännössä listalle päässee jos bloggaa riittävän usein ja ei ole ihan juuri aloittanut. Vaikka sijoitusblogeja riittää, niin enemmän kuin pari tekstiä kuussa julkaisevia kollegabloggaajia on ehkä noin sen verran kuin tuolta listalta löytyy. 

Mutta silti. Kivaltahan tuo tuntuu. Tässähän voi saada vuoden mittaa vielä melkoisen määrän arvonimiä, kun yksi jos toinenkin tekee vastaavia listauksia ja valitsee niihin noin samat blogit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti