UA-52254593-1

15.2.2018

Vielä viime viikon raportointia: pankkia ja hoivatilaa

Viime viikolla kurssit sahailivat. Vähän viiveellä raportoin, mutta tästä tulee.

Handelsbankenia ostin vielä yhden erän, 15 osaketta kruunuhintaan 108,45. Ihan vaan koska kurssi laski taas sen 2 % jonka seurauksena ostorajani tuli vastaan. Kokonaishandelsbankenomistukseni kasvaa pikku hiljaa, kokonaispottini on nyt 124 osaketta.

Toinen ostorajat saavuttanut yritys oli Omega Healtcare Investors. 14 osaketta dollarihintaan 25,36. Omegasta olen blogannut ties mistä vinkkelistä, joten nyt vain totean, että jos firma pitää osinkonsa edes nykyisellä tasolla, niin tämä ostos tuottaa päälle 10 % osinkoa verrattuna ostohintaan.

Kokonaisomistukseni Omegaa on nyt 70 osaketta.

Tässä kohden ei oikeastaan ole muuta lisättävää. Katselin tilejä läpi ja siirsin viime viikolla sijoitustileille jonkin 1300 euroa. Vielä en ole mennyt kaivelemaan euroja säästötileiltä, mutta ehkä tonnia enempää ei ole valmiina osakkeiden ja rahastojen osteluun sijoituspuolella.

2 kommenttia:

  1. Meneekö Omega myyntiin jos osinko sattuisi laskemaan?

    VastaaPoista
  2. Ei mene, ellei tipu todella paljon. Jos tyyliin 10 % osingosta tippuisi vaikka kahdeksaan, niin ei se maailmaani kaataisi.

    Mutta: jos osingon pieneneminen voi kertoa myös taustalla olevista ongelmista. Sieltä voisikin löytyä syy myynnille.

    Mutta kyllä Omega minusta kuuluu "megatrendit"-suuntaa (hoivatiloja varakkaille länsimaisille). Ihan heti enkä ihan helpolla ole irtautumassa.

    VastaaPoista