UA-52254593-1

20.12.2018

Hieman lisää Nordeaa

Nyt kun ostoksilla on tullut käytyä, niin etenee näemmä ryppäinä. Viikon kolmas tai neljäs ostokseni (varhaisdementiaa pukkaa) oli Nordea. Ostin 26 osaketta hintaan 7,623 euroa. Kokonaispottini on 374 osaketta, arvoltaan päälle 2800 euroa. Miinusta on jokin päälle 10 %.

Miksi Nordea. Tähän on oikea, todellinen syy, ja leikkisyy.

Todellinen syy kuuluu, että olen laatinut itselleni listan millä ehdoin ja hinnoin ostan lisää. Ehto täyttyi, ostin lisää.

Voisin myös selittää että vakavarainen, maksaa hyvää osinkoa kohta, voi selvitä voittajana pankkialan muutoksesta, brexit-kriisi voi laueta onnellisesti jne. Tai sitten ei. Mutta nämä ovat asioita joilla perustelen asiaa oston jälkeen. Joten tässä leikkisyy.

Katsoo miten tässä Nordean kanssa vielä käy. Mistäs minä, tai kukaan, sitä tietäisi.

4 kommenttia:

 1. No hyvin tuossa käy, markkina vaan on välillä täysin pöljä ja hyvä niin, saa hyvää halvalla

  VastaaPoista
 2. Nähtäväksi jää. Mutta onhan Nordean P/E on varsin alhainen ja tuotto hyvää. Eiköhän kurssi tuosta nouse kun osingonirtoaminen lähestyy.

  Nordean kaltaisten firmojen olisi kyllä hyvä maksaa osinkoa kahdesti tai neljästi vuodessa. Esimerkiksi keväällä tulee olemaan melkoinen heilahdus osingon irrotessa...

  VastaaPoista
 3. Kahdesti vuodessa maksettava osinko olisi loistava, kuten esim. Fiskarsilla ja Wärtsilällä nykyään.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä. Toki siinä on varmaan hallinnollista työtä ja kaikkea, mutta toisaalta olisi muutoksella olisi "rauhoittava" vaikutus kurssien sahaamiseen. Lisäksi näin sijoittajan vinkkelistä tykkään enemmän tasaisesta virrasta kuin kertaryöpsähdyksestä.

  VastaaPoista