UA-52254593-1

16.11.2017

Saman tien täydennysostoksilla: Lehtoa kahdesti

Viime viikolla tein avausostokseni Lehdon suuntaan. Sitten ensimmäisten ostojeni yrityksen kurssi laski jonkin verran lisää, ja ostorajani tuli vastaan. Ostin 14 osaketta kappalehintaan 11,25 euroa. Kokonaisomistukseni on nyt 50 osaketta, kokonaisarvoltaan sellainen vajaat 600 euroa.

Perusteeni hankinnalle ovat samat kuin viime viikolla. Potentiaalinen yritys, joka tuottaa ja kasvaa. Hinta ihan tuntuvalla tasolla, mutta tässähän juuri kyttäilen hintojen (hetkellisiä) laskuja.

Tässä on Lehdon kurssihistoria, poimittuna Kauppalehden sivuilla. Mitä voisin itse tuumailla on se hetki missä lähden uusiin tai kasvaviin yrityksiin mukaan. Nytkin mietin Lehtoa jo vuosi sitten, mutta kesti jonkin aikaa ennenkuin ajatus muuttui toiminnaksi.

Tosin tässä kohtaa tämä vuoden maltillikuus oli jo miltei hyvä asia, koska kurssi kävi korkeammalla pitkin vuotta. Mutta silti: ajatuksen ja sijoituspäätöksen välissä on minulla pitkä tuumausaika. Ja jos joskus sattuisin olemaan hyvillä jäljillä, odottamalla onnistun laimentamaan nekin hyvät ajatukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti