UA-52254593-1

13.9.2017

Nordea: Amerikkalaisia osakkeita ilman välityspalkkioita

Uusi kuu, uudet tarjoukset. Nordea joko vastasi tai sattumalta kehitteli vastauksena Nordnetille yhdysvaltalaisiin ja kanadalaisiin osakkeisiin liittyvän kampanjan. 5.9.-4.10. Nordean kautta voi ostaa kyseisten maiden osakkeita ilman välityspalkkiota. Valuutanvaihtokulu (0,3 %) tosin tulee siihen pääle.

Mikäs tässä. Jälleen kuukauden mittainen tarjous. Ihan kiva jos olisi muutoinkin sen suunnan hankintoja tekemässä, mutten lähtisi ihan vain tämän perusteella ostoksille. Voi olla että pääsen nauttimaan tästä kerran, pari. Ainakin jos ostelen samaan malliin kuin viime kuukausina.

Sitten pikkaisen kritiikkiä. Olin loppuviikosta ja viikonlopun sen verran kiireinen, etten ehtinyt kirjoittamaan tätä bloggausta aiemmin. Ja mitä tapahtuu? En löydä enää Nordean sivuilta mitään tuosta kampanjasta. Oikeasti, en edes googlaamalla.

Tuo puffaus löytyi viime viikolla Nordea Investorin etusivulta. Vaan koska siinä on jo uusi puffaus, niin ei sitten enää löytynytkään.

Ja koska olin motivoitunut linkittämään tästä jutusta taustatietoihin, niin menin etsimään tietoa Nordean Twitter-tililtä. Arvatkaa löytyikö sieltäkään? No ei tietenkään.

Mitä tunareita! Tai sitten ovat päättäneet, että hehkuttavat asiaa vain viikon ja sitten ei sanaakaan edes puolisoille kotona. Jos olisin vaihtamassa työpaikkaa, voisin suorarekrytoida itseni Nordeaan tekemään selkeää verkkoviestintää. Se on joskus yllättävän haastavaa.

4 kommenttia:

 1. Haluavat ilmeisesti minimoida kampanjan aiheuttamat menetykset välityspalkkioiden suhteen. Jos et ole tarkkana kuin porkkana ja jää tarjous näkemättä niin et myöskään osaa sitä hyödyntää :D

  VastaaPoista
 2. Ja aina lähtee 0,3% kun taalaosingot kilahtavat tilille, nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nordealla ei vissiin ole mahdollisuutta luoda erillisiä valuuttatilejä kuten esimerkiksi Nordnetin palvelussa?

   Poista
  2. Ei ole. Tsekkasin tuon kun sieltä soitti joku "haluaisimme keskustella kanssaisi sjoittamisesta" -kohtelias nuori.

   Lupasi laittaa kehitysideana eteenpäin.

   Ongelmahan tuo on etenkin jos tulee dollaria ja ostaa dollaria. Se tekee jo 0,6 % välistä. Mutta katsotaan.

   Poista