UA-52254593-1

6.11.2016

Taas pieniä ostoja: Muun muassa REITit Omega, Vanguard, W.P. Carey sekä BTB Real

Osto-ohjelmani jauhaa taustalla. Etenkin kiinteistöpuoli on laskussa, ja uusia ostoksia tulee kohdalle tasaiseen tahtiin. Tässä perjantain ostokset:

 • Nokia: 40 kappaletta hintaan 3,9 euroa.
 • Target: kolme osaketta hintaan 66,64 dollaria.
 • Vanguard REIT: kolme osaketta hintaan 78,20 dollaria.
 • Omega Healtcare Investors: kahdeksan osaketta hintaan 29,04 dollaria.
 • W.P. Carey: neljä osaketta hintaan 58,35 ja toiset neljä 57,18 dollaria.
 • BTB Real Estate Invest: 52 osaketta hintaan 4,46 ja 54 hintaan 4,37 Kanadan dollaria.

Mitään erityistä lisättävää viime päivien postailuihin minulla ei ole. Vähän mietityttää riittääkö kassani jos kyseessä on vasta laskun alku. Toisaalta kiinteistöpuolella puhutaan jo osassa tapauksista 20 % kurssilaskusta parissa kuukaudessa, eli eiköhän tämä ole niitä paikkoja jolloin kannattaa REITtejä ostella, jos REITtejä ostaa haluaa.

Lisäksi sieluani lämmittää, että osa näistä on yrityksiä joita myin syksyllä Nordea-siirtoa varten nykyistä kalliimmalla. Lisäksi näistä ostoksista alkaa virtaamaan osinkoja, joilla ostaa lisää. Esimerkiksi Omegan osinko on jo päälle 8 % nykykurssista.

4 kommenttia:

 1. Aion itsekin pian alkaa aktivoimaan reitti ohjelmaa oikein kunnolla =)

  VastaaPoista
 2. Itseäkin kiinnostaa REITit ja jenkkien osinkoaristokraatit. Vaikka Nordean hinnasto onkin suosiollinen pienille kaupoille, niin ongelmaksi muodostuu kassan pienuus. Niin paljon houkutuksia, niin vähän rahaa. :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä ostoksia. Taas korostuu se hyvän käteiskassan merkitys, Nordnetilla on 11.11 saakka ilmaiset ostokset S&P500 kohteista, mutta vajaan tonnin kassalla ei juuri juhlita :D Korkeintaan yhtä uutta kohdetta tuomaan osinkoja alkuvuodelle ja nykyisten omistusten keskihinnan hilaamista alaspäin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä käteiskassa on kieltämättä kyllä iloinen asia elämässä. Tosin enemmän se on sattumaa kuin taitoa, Nordea-siirto sattui aika sopivaan aikaan.

  Tässä laskeskelin että on vielä päälle 11 000 tilillä ja noin pari tonnia tarvittaessa irroitettavissa lähiaikoina. Eli vaikka kurssit (vielä) sukeltaisivat, niin ihan heti ei tule hätä.

  Jos kurssit taas nousevat - tänään näytti jo siltä - niin minun pitää ottaa zenmäisen maltillisesti ja ryhtyä kyttäämään rauhassa ostopaikkoja.

  VastaaPoista