UA-52254593-1

10.10.2020

Sijoitusten ja varallisuuden välikatsaus 10/2020: Siinähän se, ei mitään erityistä

Kuun vaihde on taas takanapäin. Ja kuun vaihteesa tarkastelen aina sijoituksien ja varallisuuteni tilannetta. Tällä kertaa oli aika tylsää flatlinea.

Ensimmäisenä kuva sijoitetuista euroista ja sijoitusvarallisuudesta. Sijoitusvarallisuutta minulla on nyt 84 645 euroa. Se on 530 euroa vähemmän kuin kuukautta aiemmin. Kun vielä sijoitin lisää 250 euroa, niin miinusta tuli jokin vajaat 800 euroa.


Kokonaisvarallisuuden puolella näyttää samalta. Tasaista on. Olennaisin eli keltaisen keskiviivan nettovarallisuus nousi muutamalla satasella, ollen nyt noin 315 000 euroa.


Tässä on sitten kuva allekirjoittaneen varallisuuden muutoksesta. Aika maltillinen kuukausi. Plussan puolella lisäeurot säästötilillä (250 euroa) ja lainojen lyhenemiset (764 euroa), miinuksen puolella sijoitusvarallisuuden pienentyminen (-530 euroa).

o o o

Oli aika lattea kuukausi. Muutoinkin olen vähän "jumissa" sijoittamisen suhteen. En oikein osta mitään, kun tuntuu kalliilta (ja kyllä, tämä voi olla suuri virhe). Aika menee muihin asioihin, joten en edes seuraa tilanne paljoa enempää kuin, että kirjaan näitä välikatsauksia ja osinkoja ylös.

Tosin pitää todeta, että yksi tavoitteeni on jo toteutunut. Minulla on sijoituksia jo sen verran paljon, että ne elävät omaa elämäänsä. Tulee osinkoa ja pääosin arvonnousua. Ja siten, ettei minun tarvitse mitään tehdä. Ja tämä on hieno asia se.

Korona runtelee taloutta ja arkea, ja syksykin saapuu. Ei sitä olisi vuosi sitten arvannut mitä kaikkea on edessä. Mutta kyllä se tästä! Hyvä voittaa (useimmiten)! Kaikki menee lopulta hyvin (joskus)!

Täytä itse kannustavia lauseita lisää perään. Minä menen joko juomaan teetä tai jatkounille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti