UA-52254593-1

24.10.2017

Töissä oli tylsä palaveri, joten ostin Cityconia

Otsikko on hieman raflaavampi kuin ehkä asia nyt oikeasti onkaan, mutta töissä oli eilen tylsää palaverissa. Niinpä vilkaisin sijoituksia, ja palkitsin itseni spontaanilla miniostoksella Cityconia. Ostin 50 osaketta kappalehintaan 2,114 euroa. Eli hieman päälle satasella.

Cityconin kurssi on ollut kevyesti laskusuunnassa, ja omat omistukseni olivat jonkun nelisen prosenttia miinuksella. Kokonaissumma on edelleen vajaata tuhatta euroa, eli kovinkaan isoa osaa Isosta Omenasta en omista.

Tämä ostos tuli tyystin ohi ostolistojeni. Siellä on huomattavasti alhaisempi summa jolla Cityconia lähtisin lisää ostamaan. Laskettakoon tälläinen miniostos spontaaniin karkkipussin ostamiseen. Teki mieli, annoin intohimoilleni vallan.

Aiempaa pohdintaani Cityconista löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Itse en pidä Cityconista ollenkaan. Olen päättänyt ostaa SHB:tä jos se tippuu alle 120 kruunun.

  VastaaPoista
 2. Handelsbanken on minunkin ostoslistallani, en nyt muista ulkoa mikä oli seuraava raja.

  Citycon on mielestäni ihan ok firma. Kivoja ostareista joista osassa itsekin käyn. Suomalaisittain kiva tapa maksaa osinkoa neljännesvuosittain. Kohtuullinen arvostus.

  VastaaPoista
 3. Vai konnaa salkkuun. Itse päätin olla tässä kuussa tylsä ja vähentää vaan sijoituslainaa...

  VastaaPoista
 4. Miksi ostelet noin pieniä osuuksia? Eikö tuollaisilla hinnoilla hajauttaminen tule lähinnä kalliiksi, kun kaupankäyntikulut syövät ne vähäisetkin voitot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan osakkeita Nordean kautta, jossa on prosentin hintakatto välityspalkkioille. Aikaisemmassa bloggauksessa asiasta enemmän: https://herkuillepersopiensijoittaja.blogspot.fi/2016/09/nordean-sijoitusasiakkaaksi.html

   Juju on siis, että pääsen "harrastamaan" ja bonuksena voin ostella putoavaan kurssiin parin prosentin välein.

   Poista