UA-52254593-1

1.7.2017

Kyllä nyt on tylsän monotonista meininkiä: vähän taas Targettia

Alkuun pahoittelut kaikille niille, jotka lukevat blogiani säännöllisesti. Kyllä, tämä on tylsää. Viikko toisensa jälkeen raportoin tyyliin 150 euron Target ostoksista tai vastaavista. Ostohinnat kun tulevat vastaan, suunnitelmissani pysyn ja ostoistani raportoin.

Ja näillä saatesanoilla: ostin olisikos ollut viikko sitten perjantaina Targettia jälleen viisi kappaletta, tällä kertaa hintaan 50,50 dollaria. Hinta on jälleen laskenut, ostohintarajani täyttynyt ja siten ostokori kilahtanut.

Targetista löytyy lisää aiemmista bloggauksistani. Otetaan kuitenkin katsaus omistuksiini.

Omistan nyt Targettia 42 osaketta. Niiden kokonaisarvo oli eilen 1910 euroa. Miinuksella olen vajaat 16 %.

Tässä kohden voi myös spekuloida vaihtoehdoilla. Olen Targettiin sijoittanut tähän mennessä vajaat 2300 euroa. Jos olisin kaikki nämä sijoittanut kerralla ensimmäiseen ostohintaan, 68,35 dollariin, olisin miinuksella yli tuplat enemmän, päälle 30 %.

Tietty toisin päin kääntäen voi sanoa, että jos olisin ostanut ensimmäisen kerran vasta nyt viimeisen kerran hinnalla, niin voitollahan tässä oltaisiin. Aina voi spekuloida...

Targetin osinko on muuten 0.62 dollaria osakkeelta, neljä kertaa vuodessa. Minun tapauksessani siis 26 dollaria neljästi vuodessa.


1 kommentti: