UA-52254593-1

30.3.2017

Vähän jo toistan itseäni: osto 2 x Target ja Global X Superdividend

Tämä bloggaus voi muistuttaa aikaisempia bloggauksiani. Se johtuu siitä, että tämä bloggaus muistuttaa aikaisempia bloggauksiani. Kävin ostoksilla samassa paikassa kuin viime kuukausian muutoinkin.

Jo pari viikkoa sitten tein pari pientä ostosta: neljä osaketta Targettia hintaan 54,91 ja kymmenen osaketta Global X Superdividenddiä hintaan 20,78. Jokunen päivä sitten vielä täydennys, taas neljä osaketta Targettia, nyt hintaan 53,80.

Eipä noista nyt ole paljoa sanottavaa. Target on osinkoaristokraatti kauppajätti joka on toivottavasti väliaikaisissa vaikeuksissa. Olen ostanut sitä jo vajaat kymmenen kertaa, mutta kokonaisarvo on vasta 1500 euron tietämissä. Tässä on pikkuostosmallin etu, jos olisin ostanut tonnilla tai parilla kerralla, niin miinusmerkki olisi paljon tuntuvampi.

Global X Superdividend taasen on ETF-rahasto joka nyt sijoittaa hyvää osinkoa maksaviin yrityksiin, globaalisti. Tuonkaltaisiin ajattelen sijoittavani jos ja kun kurssit niiaavat (ei, en ennusta, mutta niin käy vielä joskus koska aina ennenkin on käynyt). ETF ei ole osa Nordnetin* maksutonta kuukausiostostarjontaa.

Siinäpä tämä. Bloggaustahti on hiljaisempi koska satsaan kuntavaaleihin, joissa siis olen ehdolla. Jos joku asuu Espoossa ja kaipaa yhtä nimeä harkittavien listalle, minulta voi kysyä vinkkiä ikäisestäni myös sijoittamista harrastavasti kuntavaaliehdokkaasta.

* Merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa.

2 kommenttia:

  1. Huomasitko että Nordnetiltakin tuli tarjous pikkukaupoista?

    VastaaPoista
  2. Noteerasin tuon. Oikeastaan siinä määrin, että on blogitekstikin tulossa varmaan huomisaamuna.

    Se tarjous on muuten määräaikainen, en alkuun huomannutkaan.

    VastaaPoista