UA-52254593-1

3.3.2017

Ostoja: Target ja Global X Superdivident

Ensimmäisen kerran pian kuukauteen kävin ostoksilla. Tai oikeastaan automaattiset ostotoimeksiantoni laukesivat. Ostin kolme kappaletta Targettia hintaan 57,62 ja kahdeksan kappaletta Global X Superdividend ETF:fää hintaan 21,20.

Targettia olen ostanut  muutaman kerran kun kurssi on ollut laskussa. Nyt yritys raportoi tippuneista tienesteistä, joka tietty tiputti myös kursseja. Joka sai minut ostamaan lisää.

Global X Superdividend on minulle uusi tuttavuus. Se on ollut pitkään "ostan joskus kun siltä tuntuu" -listalla. Nyt sitten kurssi tippui tasolle jonka olen aikoinaan itselleni asettanut.

Tunnen selvästi houkutusta kassavirtaa tuoviin sijoituksiin, vaikka se verotusmielessä ehkä tyhmää onkin. Ja hyvät osingonmaksajat maailmanlaajuisesti voisivat kassavirtaa tuoda. Tosin tällä 160 euron sijoituksellani en kyllä kassavirrassa kieri, mutta siihen suuntaan.

Kumpaakin aion ostaa lisää jos kurssit tippuvat.

4 kommenttia:

 1. Hmm voisi itsekin harkita TGT lisäystä nyt kun on halpaa...

  VastaaPoista
 2. Onko tuo Global X S Nordnetin kuukausisäästämisessä ilman palkkiota? Jos ei, niin mitä siitä veloitettiin? Muutenkin lukisin mielelläni siitä lisää. Itselläkin se harkinnassa.

  Terveisin Talousahdinko -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nordnetissä tuon SDIV osto maksaa saman kuin P-Amerikan osakkeet muutenkin pörssissä eli 15e/toimeksianto. Pari linkkiä aiheeseen: https://www.globalxfunds.com/funds/sdiv/
   http://www.osinkosijoittaja.com/2014/03/07/global-x-superdividend-etf-osinkoja-maailmalta/

   Poista
 3. Tuo Superdividend ei kuulu Nordnetin maksuttomiin kukausiostoihin. Olisin varmaan hankkinut aiemmin jos kuuluisi. Ostin tuon Nordean prosentin välityspalkkioilla, niin kuin muitakin osakkeitani.

  VastaaPoista