UA-52254593-1

19.9.2019

Ostoksilla: kaksi erää Handelsbankenia

Menen nyt tarinoissani kauan menneisyyteen. Olipa kerran elokuu 2019, noin kuukausi sitten. Pörssikurssit notkahtivat, ja tein lukuisia pienehköjä ostoksia. Nyt sitten ostoksistani raportoin, hieman niin kuin muistelmiani kirjoittaisin.

Handelsbankenia ostin lisää ensin 25 osaketta kappalehintaan 85,3 kruunua. Toinen ostos oli sitten niin ikään 25 osaketta, tällä kertaa hinnalla 82,66 kruunua osakkeelta. Yhteensä ostin siis lisää vajaalla 400 eurolla.

En ole erityisemmin suunnitellut ostavani Handelsbankenia. Vaan hinta notkahti oikein kunnolla, ja ostosuunnitelmataulukkoni olivat jo tummalla vihreällä. Joten ei muuta kuin ostotoimeksiantoa sisään.

Handelsbanken on vakaa ja varovainen ruotsalainen pankki. Käsittääkseni mitään "yrityskohtaista" kriisiä ei ole käsillä, ihan vain yleinen toimialan ahdistus. Mitä niitä nyt on? Matalat korot ja toimialan muutos nyt ainakin.

Aiempia bloggauksiani Handelsbankenista löytyy täältä.

Sitten tuon notkahduksen ja viimeisimmän ostoni Handelsbankenin kurssi on noussut päälle 10 %. Kokonaisomistukseni on nyt 241 osaketta joiden arvo nykykurssilla on 2075 euroa.

2 kommenttia:

  1. Mitä kautta ostat osakkeita kun noin pienissä erissä ostat?

    VastaaPoista
  2. Ostan Nordean kautta. Siellä on prosentin kauppakatto. Eli 200 euron ostos merkitsee 2 euron kuluja jne.

    VastaaPoista