UA-52254593-1

2.9.2016

Treffeillä voi puhua sijoittamisesta!

Pikaisesti menneestä. Ero koitti talvella, aika pitkän prosessin jälkeen. On vaikuttanut tietysti elämään monillakin tavoin. Jos joskus kauan sitten spekuloin, että ei sitä varmaan deitti-ilmoitukseen laittaisi harrastuksiin sijoittamista.

Ei hätää, tästä ei ole edelleenkään muotoutumassa blogia jossa keski-ikäinen mies pohtii mennyttä ja tulevaisuutta, saati sitten ihmissuhdeasioita. Alkaa jo itseänikin vähän nukuttaa. Siis ihan konkreettisestikin, kello on jo kymmenen. Mutta lyhyt tarina silti tuosta suunnasta.

Olen tässä viimeisen vajaan puolen vuoden aikana käynyt yksittäisillä treffeillä peräti parin ihan mukavan naisen kanssa. Melkoinen auervaara täällä, hei vaan. Lisäksi jokusen kanssa on tullut viestiteltyä. Eikä oikein sen kummempaa.

Vaan toisen treffiseuran kanssa, toisilla treffeillä, kahvilassa ilta-auringon lämmittäessä, puhuttiin hetki sijoittamisesta! Olin tullut maininneeksi että harrastan vähän sijoittamista, kun asian mainitsemiseen aukesi luonteva tilaisuus. Hänkin sitten mainitsi, että osinkohenkisesti on sijoittanut. Löytyi uusi yhdistävä tekijä, kummastakin on kivaa, että joku muu tekee töitä ja sitten meille maksetaan siitä.

Noh, ei siitä seurannut sen kummempaa. En usko että tuon keskustelun takia. Pikemminkin ehkä kun olen vähän maltillinen, varovainen ja hidas. Monilla saman ikäluokan mutta vastakkaisen sukupuolen edustajilla taas on kova hoppu, pää kuumana mietitään onko toinen juuri minua varten ja miten arjet voisivat sulautua yhteen. Ihan ok on pohtia tuollaisia, mutta tarvitseeko niillä pohdinnoilla aloittaa?

Noh, sellaista sattuu. Olen jo vähän vanhainkotipaikkaa itseleni katsellut, mutta pitää ensin kasvattaa lapset aikuisiksi ja olla vajaat 30 vuotta työelämässä. Sitten voin käydä hampurilaisilla osinkotuloillani, ja yritän kertoa vastentahtoiselle myyjälle elämäntarinaani.

o o o

Mainos (Eliittikumppani). Eliittikumppani siis ei liity allekirjoittaneen parinmuodostukseen, mutta ajattelin kokeilla, että generoituuko allekirjoittaneen blogista linkkejä myös deittipuolelle. Jos joku lukija olisi romantiikannälkäinen sijoituksenharrastaja (eli vähän niin kuin minä).

Rekisteröidy ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle

* Linkki on affiliate-linkki, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa. 

3 kommenttia:

 1. Älä nyt hyvä mies vielä katsele vanhainkotipaikkaa! Ihan mahtavaa, että olet uskaltautunut ulos tuulettumaan. Äläkä lannistu muutamasta naisesta, vaan ole rauhassa "hidas" ja varautunut. Kestää aikansa toipua pitkästä liitostakin. Kyllä se "oikea" sieltä jossakin kohtaa vastaan tulee ja voitte sitten yhdessä katsella minne ne kiikkustuolit sijoitatte ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Oli tuota bloggausta kirjoittaessa vielä hieman pilkettä silmäkulmassa, kunnes se pilke himmenee kun kaihi saapuu.

  Tarinan opetus kuitenkin oli, että kun tilaisuus tarjoutui, sanoin että sijoittamista harrastan. Aiemmin pohdin että mainitsisiko tuota...

  VastaaPoista
 3. Hehheh, hauska postaus, kiitos siitä =)

  VastaaPoista