UA-52254593-1

9.6.2019

Kesä tuli, pari ostosta ruotsinmaalta

Nyt on kesä täällä. Pian viikko hellettä, ja alkaa jo uuvuttaa. Ja koska kesällä on kiva tehdä kaikkea muuta paitsi kirjoittaa sijoittamishenkisiä bloggauksia, olen pahasti jäljessä raportoinneissani. Sen kunniaksi, pari ostoa parin viikon takaa.

Ruotsi on jännä maa. Siellä menee aina hyvin. Bonusperheen eksät ovat oikeasti ihan sikahyvää pataa keskenään ja kaikki miehet siellä ovat aina minua tyylikkäämmin pukeutuneita ja parta on ajettu siistimmin. Noh, kommentoin ehkä liikaa vain Tukholmaa, mutta silti.

Kävin näet kahdesti ostoksilla Ruotsin suunnassa.

Ostin ensin 22 osaketta Handelsbankenia kappalehinnalla 93,98 kruunua. Handelsbankenin kurssi on laskenut, käsittääkseni ensisijaisesti alaan liityvistä syistä. Ostorajani osui kohdalle, joten ostin hieman lisää.

Sitten oli heti perään jälleen asiaa Ruotsiin. Ostin 8 osaketta sijoitusyhtiö Kinnevikin osakkeita kappalehinnalla 241,50 kruunua. Tämä on vasta toinen ostoni, ja osakepotti on jotain 400 euron kokoluokkaa. Vielä en tämän ansiosta kuulu vanhoihin ruotsalaisiin, vauraisiin sukuihin.

Molemmat ostoksista kuuluvat ihan puhtaasti aiempiin linjauksiini. "Jos kurssi tippuu, ostan lisää." No, tippui ja ostin.

Ryhdyn miettimään asiaa uudestaan siinä vaiheessa jos yrityksestä kuuluu jotain erityisen huolestuttavaa tai kurssiromahdus on niin kovassa vaiheessa etten ehdi tehdä toimeksiantoja etukäteen määrittelemilläni hinnoilla. Nyt ei ollut kyse kummastakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti